Retinol

En helt unik peeling med Retinol!

Vi är så otroligt glada över att introducera denna spännande, effektiva och snabba peeling. Hela 1% Retinol plus CitraFill exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Behandlingen är idealisk för att minimera ålderstecken såsom linjer och rynkor, ojämn pigmentering, men också för att förbättra hudstrukturen, ge förnyad lyster samt minimera akne och fet hud.

Behandlingen skiljer sig avsevärt från klassiska Exuviance behandlingar. Det är viktigt att följa eftervårdsrekommendationer. Peelingen tvättas inte av utan man går hem med den och tvättar av enligt instruktioner beroende på din huds känslighet. En fjällning kan uppstå som varar i 2-3 dagar. Viktigt att använda mild rengöring och mild återfuktning hemma. Gentle Cleansing Cream och Ultra Cream (små förpackningar av dessa följer med för att räcka i ca 1 v efter behandlingen).

Rekommenderas ej för mycket känslig hud eller gravida.

Ingår: Rengöring, Hudanalys, Ansiktsmassage, Mask och avslutande Retinol peeling. hud.
Image

Få din hud att stråla!

Efter behandling kan huden fjälla och man bör undvika tex sol, hårborttagning i ansiktet, bastu, AHA eller A-vitamin ett tag efter behandling.

Prislista

Retinol peeling1000kr
Image

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop